Toyota Corolla Cross Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

· Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I figured I'd start a thread about this in case anyone else has the same issue.
Just picked up a 23 XLE Cross in the US this week and realized when I got it home that the foglights don't come on. I've used the correct settings and turning the knob does turn the foglight indicator on the dash. The fuse is in place and is fine. Someone else posted on another forum that theirs was having the same issue and it ended up being a relay that hadn't been installed. I'm wondering if there was a batch of cars at the factory that they missed putting the relay in.
 

· Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Yes I do have the settings correct and have read the manual. The fog light indicator comes up on the dash but the fog lights do not work. Gonna look further into it when I'm back from a trip. So far I've found one other person who had the same issue.
 

· Registered
2022 Cross XLE
Joined
·
25 Posts
Sound like a plan ..... like you said, new car and all.

But just for my own curiosity ... do you hear the relay clicking somewhere in the dash area as you turn the foggies on/off?

Thanks
 

· Registered
2022 Cross XLE
Joined
·
25 Posts
I don't have any clicking relay sounds when I turn the switch
as an experiment, I removed the fuse and no more clicking noise (the dash light still comes on though) ... so even though your fuse is good it seems that the relay was never inststalled ... so yeah, best go see the dealer for a relay install
 

· Registered
2022 Corolla Cross LE Premium.
Joined
·
21 Posts
I figured I'd start a thread about this in case anyone else has the same issue.
Just picked up a 23 XLE Cross in the US this week and realized when I got it home that the foglights don't come on. I've used the correct settings and turning the knob does turn the foglight indicator on the dash. The fuse is in place and is fine. Someone else posted on another forum that theirs was having the same issue and it ended up being a relay that hadn't been installed. I'm wondering if there was a batch of cars at the factory that they missed putting the relay in.
maybe something during pdi that was not done properly? very odd.
 
1 - 13 of 13 Posts
Top